De leukste en mooiste vakantiehuis.

Keuze uit 4.261 vakanties

Header

Vakantiehuis-boeken.nl

Je besluit om op zoek te gaan naar een vakantiehuis in een bepaald land. Je vindt het door jou gezochte vakantiehuis hoogstwaarschijnlijk op deze vergelijkingssite. Waarom? Omdat je op deze vergelijkingssite maar liefst ruim 65.000 verschillende vakanties kunt vinden. Op zoek naar een vakantie in bijvoorbeeld Malta of Suriname. In het keuzemenu wordt onder Vakantie landen een lange alfabetische lijst van landen genoemd, van Andorra tot Zwitserland. Hoogstwaarschijnlijk vind je in deze lijst je favoriete vakantieland. Door op het land te klikken verschijnen de appartementen en hotels in dat vakantieland in beeld. Je kunt op zoek gaan naar een appartement, vakantiehuis of hotel dat past bij je wensen en bij je budget.

 

Zoeken naar een appartement of vakantiehuis in Duitsland

 

Je hebt het keuzemenu gebruikt om te zoeken naar een appartement of vakantiehuis in Duitsland. Wellicht weet je al in welke plaats of in welke provincie je een vakantiehuis of appartement zoekt. Zoeken naar een appartement in een bepaalde plaats kan door te klikken op Alle plaatsen. Zoeken naar een appartement of vakantiehuis in een bepaalde provincie kan door te klikken op Alle provincies. Door te klikken op een bepaalde plaats of op een bepaalde provincie worden vakantiehuizen in die plaats of provincie getoond. Heb je een voorkeur voor een bepaalde provincie? Klik dan eerst op Alle provincies en klik vervolgens op de provincie die je voorkeur heeft. Vervolgens kun je onder Alle plaatsen zoeken naar een appartement of vakantiehuis in een plaats in die provincie.

 

Zoeken naar een vakantiehuis of appartement voor een bepaalde prijs

 

Stel je hebt besloten om op zoek te gaan naar een vakantiehuis of appartement in de Harz in Duitsland. Je klikt daarom in het keuzemenu onder vakantie landen op Duitsland. Vervolgens klik je onder Alle provincies op Harz. Er verschijnen uitsluitend appartementen en vakantiehuizen in die Duitse provincie in beeld. Helaas beschik je maar over een budget van maximaal € 200. Daarom klik je onder Alle prijzen op van € 151 tot € 200. Uitsluitend vakantiehuizen en appartementen die passen bij het zojuist genoemde budget verschijnen er nu in beeld.

Heb je een beperkt budget en ben je op zoek naar de goedkoopste vakantiehuizen appartementen in de Harz? Dan klik je onder Alle prijzen op Alle prijzen. Vervolgens klik je onder Sorteer op… op Prijs Laag > Hoog. De goedkoopste appartementen en vakantiehuizen in de Harz worden dan het eerste getoond. Het laten tonen van de duurste vakantiehuizen in de Harz is natuurlijk ook mogelijk. Klik dan op onder Sorteer op… op Prijs Hoog < Laag. Uiteraard verschijnen dan de duurste vakantiehuizen het eerste in beeld.

 

Op deze vergelijkingssite vind je voldoende informatie

 

Stel je kiest voor een vakantiehuis in het Nederlandse provincie Overijsel. Via het keuzemenu en Alle provincies heb je de vakantiehuizen in die provincie snel gevonden. Je moet dan op zoek naar een vakantiehuis dat past bij je wensen. Deze vergelijkingssite bevat voldoende informatie om de vakantiehuizen goed met elkaar te vergelijken. Ieder vakantiehuis wordt immers getoond met een duidelijke afbeelding en een duidelijke omschrijving. Heb je behoefte aan meer informatie? Klik dan op Meer info. Je vindt dan informatie over de Accommodatie en over de locatie. Nog meer informatie vind je op de website van de aanbieder van het vakantiehuis. Je moet dan klikken op Nu boeken. Uiteraard kun je op die website ook zien of het vakantiehuis tijdens je vakantie beschikbaar is. 

De 15 meest bekeken vakanties
2 - 6-persoons Safaricottage

2 6 persoons Safaricottage

Safaritent met eigen badkamer en veel ruimte voor 2 tot 6 personen
Vanaf: € 244.64
Meer info
4 - 6-persoons Bungalow Palthe

4 6 persoons Bungalow Palthe

Ruime 4 tot 6-persoons bungalow gelegen in een bosrijke omgeving met comfort en privacy
Vanaf: € 253.00
Meer info
2 - 6-persoons Safaritent Wellness

2 6 persoons Safaritent...

Safaritent met jacuzzi, douche, toilet en tv-aansluiting
Vanaf: € 333.00
Meer info
2 - 4-persoons Bungalow IJssel Plus

2 4 persoons Bungalow...

Een comfortabele bungalow voor 2 tot 4 personen in gemoedelijke omgeving
Vanaf: € 201.50
Meer info
2 - 4-persoons Bungalow IJssel Comfort

2 4 persoons Bungalow...

De comfortabele en nette 2 tot 4-persoons bungalow is ruim en natuurlijk gelegen
Vanaf: € 195.50
Meer info
2 - 4-persoons Bungalow IJssel

2 4 persoons Bungalow IJssel

Een knus en comfortabele bungalow voor 2 tot 4 personen in de groene en gemoedelijke omgeving in het Overijssels Salland
Vanaf: € 191.50
Meer info
2 - persoons Tiny House

2 persoons Tiny House

Tiny House voor 2 personen gelegen op kampeergedeelte
Vanaf: € 177.00
Meer info
Arion

Arion

8-daagse Zonvakantie naar Samos bij Arion
Vanaf: € 788.00
Meer info
Royal Nidri

Royal Nidri

8-daagse Zonvakantie naar Lefkas bij Royal Nidri
Vanaf: € 730.00
Meer info
Les Chalets Goélia

Les Chalets Goélia

8-daagse Wintersport naar Franse Alpen bij Les Chalets Goélia
Vanaf: € 385.00
Meer info
Villa List

Villa List

8-daagse Zonvakantie naar Burgas bij Villa List
Vanaf: € 488.00
Meer info
Rixos Golf Villas and Suites

Rixos Golf Villas and Suites

8-daagse Zonvakantie naar Sharm el Sheikh bij Rixos Golf Villas and Suites
Vanaf: € 1661.00
Meer info
Palace Berlin

Palace Berlin

4-daagse Stedentrip naar Berlijn bij Palace Berlin
Vanaf: € 539.00
Meer info
Tirolerhof

Tirolerhof

4-daagse Autovakantie naar Oberinntal bij Tirolerhof
Vanaf: € 696.00
Meer info
voco Dubai the Palm

Voco Dubai the Palm

4-daagse Zonvakantie naar Dubai bij voco Dubai the Palm
Vanaf: € 1071.00
Meer info